М'ясо під сиром із картоплею
- М´ясо (свинина, відбивні) 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий 150 г
- Майонез 150 г
- Картопля 6 шт.
Готувати у глибокій сковороді. У сковороду налити олію або маргарин розтопити (шматочок 1,5 см від пачки). Картоплю очистити, нарізати кружечками товщиною 1,5 см, покласти на дно у сковороду. Зверху покласти відбиті свинячі відбивні, посолити, поперчити. Зверху покласти цибулю, нарізану півкільцями. Зверху твердий сир, натертий на крупну тертку. Змастити все майонезом.
Поставити запікатися у духовку на дно під кришкою (приблизно 200 градусів). Через 30 хвилин кришку зняти, сковороду переставити вгору, запікати ще 1 годину. Коли зверху зарум'яниться, накрити кришкою, продовжувати запікати під кришкою.
Первые блюда рецепты простые и вкусныеРецепты русской кухни М Сырникова. Около 2000 рецептов
Шоколадный пудинг рецепт с фото в мультиваркеСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
recepti.biz Рецепты блюд. Рецепты любимых блюд
Новогодние рецепты праздничных блюд. Новогодние праздничные блюда.
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт домашнего майонез www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter