М'ясо під сиром
- М´ясо (свинина) 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Майонез 250 г
- Сир 200 г
- Сіль
- Перець чорний мелений
Підготувати форму. Нарізати свинину на невеликі, тонкі шматочки. Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
Дно форми змастити олією. Викласти перший шар м'яса так, щоб між шматочками не було проміжків. Посолити, поперчити і покрити шаром цибулі. Зверху рясно помалювати майонезом.
Потім знову шар м'яса, сіль, перець, цибуля, майонез. І так далі. Останній шар також посипати цибулею і рясно полити майонезом.
Розрівняти майонез по всій поверхні.
Сир натерти на крупній тертці і посипати м'ясо.
Відправити у духовку розігріту до 180 градусів. Коли м'ясо розігріється і почне немовби кипіти, можна зменшити температуру до 150-160 градусів. Випікати до утворення рум'яної скоринки ~ 60 хв.
Подавати можна із макаронами, із картоплею, із гречкою, із рисом.
http://recepti.biz.uaПродажа и покупка. Рыбная Икра
Салат с Курицей и сыром Дор блюПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Кухня разные рецепты Холодной закуски здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter