М'ясо під сиром
610
інгредієнти:
- Куркa
- Свинина
- Цибуля ріпчаста
- Гриби
- Помідор
- Сир твердий
- Зелень
- Сметана
- Молоко
- Майонез
- Часник
- Перець (мелений)
На деко покласти фольгу. Викласти нарізану кільцями цибулю. М'ясо, попередньо трохи просмажене, нарізати смужками і викласти поверх цибулі. Потім злегка проварені і порізані на чотири частини гриби, помідори кружечками.
Залити сумішшю сметани, молока, майонезу і вичавленого часнику. Поперчити, накрити зверху фольгою і в духовку на 20-30 хв при температурі 180 градусів.
Потім відкрити фольгу, посипати тертим сиром і запікати відкритим ще 10 хв.
Подавати гарячим і з зеленню.
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты с малиной: рецепт пончики с чесноком. Мультиварка Рецепты Творожен.
ТутТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі