М'ясо під сирною скоринкою
- М´ясо (свинина) 1 кг
- Сир м´який 300 г
- Майонез 6 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Кетчуп (або лечо) 1 ст.л.
- Гірчиця (готова) 1 ст.л.
- Перець чeрний (мелений)
- Сіль
- Цибуля ріпчаста 3 шт
М'ясо порізати на порційні шматки товщиною 1 см, відбити і посолити.
Приготувати соус з майонезу, соєвого соусу, кетчупу, гірчиці і перцю.
Цибулю обсмажити на рослинному маслі, сир натерти на крупній тертці.
М'ясо викласти на деко і намазати соусом, поставить в духовку на 20-25 хвилин при температурі 220 градусів.
Через 25 хвилин на м'ясо викласти цибулю і посипати тертим сиром. Поставити в духовку ще на 15 хвилин.
Смачного!.
Салат з омлетомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты Для Мультиварки: скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты пирогов и пирожков.
Танцы-повторялки для детей: выпечка на новый год с фото. Мультиварки для выпечки.
Рулька юлия высоцкаяЮлия Тимошенко - персональный сайт. Биография Юлии Тимошенко
http://recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter