"М'ясо під шубою" із ананасом
- М´ясо 300 г
- Морква 2 шт.
- Цукіні 0.5 шт.
- Ананас
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці консервовані
- Помідор 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
М'ясо відбити, посолити, поперчити і злегка обсмажити з обох сторін, зменшити вогонь.
Покрити м'ясо "шубою" - 1 шар морква, порізана кільцями.
2 шар цукіні, порізане соломкою.
3 шар ананас, викласти зверху, посолити, поперчити.
4 шар цибуля ріпчаста, порізана кільцями.
5 шар - печериці.
Останній шар-помідори, порізані кільцями, знову посолити, поперчити і закрити кришкою.
Тушкувати 40 хвилин на середньому вогні.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Калорйн рецепти з фото готовим домаЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Осетинские пироги на заказ - салат святковий рецепт. Рецепты Приготовления.
Вкусные рецепты для похудения: салаты из вареного сердца. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter