М'ясо "під шубою"
698
інгредієнти:
- Курка (філе)
- Асорті овочеве
- Гриби
- Майонез
- Сир твердий
- Помідор
- Олія рослинна
- Спеції
М'ясо відбити, приправити спеціями, сіль по мінімуму.
Змастити олією сковороду або лист, шматки щільно укласти без зазорів (якщо стегенця - шкіркою вниз).
Майонез.
Далі шарами спасеровані овочі, трохи присолені (цибуля, терта морква, перець).
Майонез.
Можна сир тертий.
Завершити можна кружечками помідорів.
У деко додати рідини (води або розсолу від огірків).
Поставити в розігріту духовку на 30-50 хвилин, залежить від м'яса.
При запіканні стежити, щоб рідина не википала, це буде додатковим наваристим соусом.
Рецепт суп гуляшРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Поилки для домашней птицы - салат с курицей. Грануляторы комбикорма и пеллет.
ТутРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі