М'ясо "під шубою"

ДРУГІ СТРАВИ
698 М'ясо "під шубою"
Фото - М'ясо
інгредієнти:
  • Курка (філе)
  • Асорті овочеве
  • Гриби
  • Майонез
  • Сир твердий
  • Помідор
  • Олія рослинна
  • Спеції

М'ясо відбити, приправити спеціями, сіль по мінімуму.

Змастити олією сковороду або лист, шматки щільно укласти без зазорів (якщо стегенця - шкіркою вниз).

Майонез.

Далі шарами спасеровані овочі, трохи присолені (цибуля, терта морква, перець).

Майонез.

Можна сир тертий.

Завершити можна кружечками помідорів.

У деко додати рідини (води або розсолу від огірків).

Поставити в розігріту духовку на 30-50 хвилин, залежить від м'яса.

При запіканні стежити, щоб рідина не википала, це буде додатковим наваристим соусом.


Рецепт суп гуляшРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Поилки для домашней птицы - салат с курицей. Грануляторы комбикорма и пеллет.

ТутРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter