М'ясо «під шубою»

ДРУГІ СТРАВИ
562 М'ясо «під шубою»
Фото - М'ясо «під шубою»
інгредієнти:
  • Свинина (ескалоп) 2 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Сир 100 г
  • Майонез
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Ескалоп відбити і викласти у глибоку форму для запікання, попередньо змастивши її олією. М'ясо добре посолити і поперчити Потім дрібно порізати картоплю (як для смаження) і рівномірно викласти на м'ясо. Посолити. Нарізати дрібно цибулю і рівномірно викласти на картоплю. Нарізати помідори кільцями і покласти їх зверху. Усе рясно залити майонезом. Зверху посипати тертим сиром. Запікати до готовності (220 градусів, приблизно 1 годину).

Салат из омлета с ветчиной и лукомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

www.recepti.biz.uaКонсервы из охлаждённого сырья,произведенные в период вылова рыбы

Кулинарные сайты бюргераКулинарно-домашний сайт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter