М'ясо «під шубою»
624
інгредієнти:
- Свинина (ескалоп) 2 шт.
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сир 100 г
- Майонез
- Сіль
- Перець чорний мелений
Ескалоп відбити і викласти у глибоку форму для запікання, попередньо змастивши її олією. М'ясо добре посолити і поперчити Потім дрібно порізати картоплю (як для смаження) і рівномірно викласти на м'ясо. Посолити. Нарізати дрібно цибулю і рівномірно викласти на картоплю. Нарізати помідори кільцями і покласти їх зверху. Усе рясно залити майонезом. Зверху посипати тертим сиром. Запікати до готовності (220 градусів, приблизно 1 годину).
Салат из омлета с ветчиной и лукомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.uaКонсервы из охлаждённого сырья,произведенные в период вылова рыбы
Кулинарные сайты бюргераКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі