М'ясо під шубою
- Яловичина 500 г
- Кефір 200 г
- Картопля 5 шт.
- Сир м´який 300 г
- Приправа ("Крихітка Часник" + "Крихітка Зелень") 2 упак.
- Олія оливкова 1 ч.л.
- Дим рідкий 0.5 ч.л.
- Перець чорний
- Спеції ("Італійські трави")
- Майонез 1 пач.
М’ясо нарізати крупно кубиками.
Вилити у тарілку глибоку кефір і додати приправи та перець.
Додати 1 ч. л. оливкової олії.
Додати італійські трави.
Додати 0,5 ч. л. рідкого диму.
Викласти м'ясо у соус і добре перемішати. Залишити маринуватися на 30 хвилин.
М'ясо із соусом викласти у деко, накрити кришкою або фольгою і запікати у духовці 1,5-2 години (залежно від духовки).
Відварити картоплю у мундирі.
На запечене м’ясо викласти зверху картоплю, попередньо очищену від шкірки, порізану великими кільцями. На картоплю викласти майонез (можна сметану) і поставити знову у духовку хвилин на 15.
Далі викласти сир, натертий на крупній тертці. Поставити у духовку до запікання сиру, до золотистої скоринки.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Пицца начинка рецепт фотоПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Рецепты салатов на любой вкус: салат з куркою та грибами. Поилки для домашней птицы.
Рушники оптом: вкусные рецепты с фото на пасху. Готовим со вкусом.
Поилки для домашней птицы - перепела жареные.
http://recepti.biz.uaКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter