М'ясо під шубою

ДРУГІ СТРАВИ
884 М'ясо під шубою
Фото - М'ясо під шубою
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Кефір 200 г
  • Картопля 5 шт.
  • Сир м´який 300 г
  • Приправа ("Крихітка Часник" + "Крихітка Зелень") 2 упак.
  • Олія оливкова 1 ч.л.
  • Дим рідкий 0.5 ч.л.
  • Перець чорний
  • Спеції ("Італійські трави")
  • Майонез 1 пач.

М'ясо під шубою інгредієнти

М'ясо під шубою М’ясо нарізати крупно кубиками.

фото М'ясо під шубою

М'ясо під шубою Яловичина

М'ясо під шубою Кефір Вилити у тарілку глибоку кефір і додати приправи та перець.

М'ясо під шубою Картопля Додати 1 ч. л. оливкової олії.

М'ясо під шубою Сир м'який Додати італійські трави.

М'ясо під шубою Приправа Додати 0,5 ч. л. рідкого диму.

М'ясо під шубою Олія оливкова Викласти м'ясо у соус і добре перемішати. Залишити маринуватися на 30 хвилин.

М'ясо під шубою Рідкий дим М'ясо із соусом викласти у деко, накрити кришкою або фольгою і запікати у духовці 1,5-2 години (залежно від духовки).

М'ясо під шубою Перець чорний Відварити картоплю у мундирі.

М'ясо під шубою Спеції

М'ясо під шубою Майонез На запечене м’ясо викласти зверху картоплю, попередньо очищену від шкірки, порізану великими кільцями. На картоплю викласти майонез (можна сметану) і поставити знову у духовку хвилин на 15.

М'ясо під шубою Далі викласти сир, натертий на крупній тертці. Поставити у духовку до запікання сиру, до золотистої скоринки.

 

http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Пицца начинка рецепт фотоПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле

Рецепты салатов на любой вкус: салат з куркою та грибами. Поилки для домашней птицы.

Рушники оптом: вкусные рецепты с фото на пасху. Готовим со вкусом.

Поилки для домашней птицы - перепела жареные.

http://recepti.biz.uaКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое

Как приготовить вкусный шашлык: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Рецепты Для Мультиварки.

кулинарный сайт с фотографиями

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter