М'ясо під овочевою шубою
- Фарш (свинина + яловичина) 1 кг
- Морква 2 шт.
- Кольрабі 1 шт.
- Цукіні 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Зелень (кріп, цибуля)
- Приправа
- Олія рослинна
- Олія оливкова
Приготувати фарш. Додати подрібнений часник, зелень, сіль, приправи.
Сформувати із фаршу битки і укласти у змащену олією форму.
Баклажан очистити, нарізати на кружечки (не дуже товсто).
Із цукіні зробити теж саме.
Кожен шар овочів трохи посолити і скропити оливковою олією.
Моркву і кольрабі натерти на крупну тертку, обсмажити на оливковій олії і злегка посолити.
Обсмажені овочі викласти у форму.
Поставити у духовку на 30-40 хвилин.
Готовим со вкусом: рождественские рецепты выпечки.
Всегда круглосуточно. Мечта: салат белочка рецепт. Рецепты Приготовления.
Рецепт шашлыка - консервация грибов рецепты. Выращивание грибов дома.
Рецепты на праздничный стол - салат с курицей. Грануляторы комбикорма и пеллет.
Кулинарные рецепты от Tramontina: карп рецепты приготовления с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter