М'ясо під овочевою шубою

ДРУГІ СТРАВИ
684 М'ясо під овочевою шубою
Фото - М'ясо під овочевою шубою
інгредієнти:
  • Фарш (свинина + яловичина) 1 кг
  • Морква 2 шт.
  • Кольрабі 1 шт.
  • Цукіні 1 шт.
  • Баклажан 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Зелень (кріп, цибуля)
  • Приправа
  • Олія рослинна
  • Олія оливкова

Приготувати фарш. Додати подрібнений часник, зелень, сіль, приправи.

Сформувати із фаршу битки і укласти у змащену олією форму.

Баклажан очистити, нарізати на кружечки (не дуже товсто).

Із цукіні зробити теж саме.

Кожен шар овочів трохи посолити і скропити оливковою олією.

Моркву і кольрабі натерти на крупну тертку, обсмажити на оливковій олії і злегка посолити.

Обсмажені овочі викласти у форму.

Поставити у духовку на 30-40 хвилин.

Готовим со вкусом: рождественские рецепты выпечки.

Всегда круглосуточно. Мечта: салат белочка рецепт. Рецепты Приготовления.

Рецепт шашлыка - консервация грибов рецепты. Выращивание грибов дома.

Рецепты на праздничный стол - салат с курицей. Грануляторы комбикорма и пеллет.

Кулинарные рецепты от Tramontina: карп рецепты приготовления с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

салаты из яблок

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter