М'ясо під овочевою шубкою
624
інгредієнти:
- Свинина 700 г
- Картопля 1 кг
- Цибуля 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Сіль
- Перець
Нарізати м'ясо на порційні шматочки. Викласти на деко, змащене олією.
На м'ясо викласти картоплю, нарізану кружечками.
На картоплю - цибулю кільцями.
Болгарський перець півкільцями. Кожен шар потрібно трохи солити і перчити.
Помідори кружечками. На помідори майонез. Посипати все сиром за 15-20 хвилин до закінчення запікання.
Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 40-50 хвилин, до повної готовності картоплі.
Рецепты греческой кухни с фотоРецепты и советы
Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинарные сайты. Как приготовить летний салат.
recepti.biz Праздничная компания. Праздничное агентство
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі