М'ясо під овочами
- Свинина 300 г
- Цибуля 2 шт.
- Морква 3 шт.
- Картопля 4 шт.
- Сир (твердий) 100 г
- Майонез 1 упак.
Дно вогнетривкої посудини накрити невеликими шматками свинини, потім наступний шар - цибуля півкільцями, морква, натерта на середній тертці (чим її більше, тим соковитіше). Залити бульйоном (можна води 0,5 скл.), накрити картоплею кільцями (чим тонше кільце, тим краще), натерти сир (можна викласти нарізаний пластинками, можна плавлений), і залити майонезом (або майонез + сметана 1:1). Поставити у сильно розігріту духовку на 40-60 хв до утворення рум'яної скоринки.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы
http://recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепт Бисквита В Мультиварке: рецепти гарячих страв. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Приготовь заварные пирожные дома - рецепты пошагово с фото. Готовим со вкусом.
Тыквенные оладьи тыкву запечь. Рецепт оладьи их тыквы тыквенные.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты с мидиями с фото. Мультиварка Philips.
Кулинарные сайты чтоб Дети сами готовилиКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter