М'ясо під маринадом із пива та вершків

ДРУГІ СТРАВИ
580 М'ясо під маринадом із пива та вершків
Фото - М'ясо під маринадом із пива та вершків
інгредієнти:
  • Свинина (м´якоть) 1 кг
  • Пиво світле 0.5 л
  • Оцет (бальзамічний або яблучний) 0.5 скл.
  • Родзинки 50 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сало (копчене) 30 г
  • Вершки 1 скл.
  • Гвоздика
  • Сіль
  • Перець чорний (горошком)
  • Олія соняшникова

М'ясо під маринадом з пива і вершків інгредієнти М'ясо порізати на невеликі шматочки і скласти у каструлю.

Пиво змішати із оцтом, додати родзинки, гвоздику, перець горошком і сіль.

М'ясо під маринадом з пива та вершків Залити м'ясо і залишити маринуватися на добу.

фото М'ясо під маринадом з пива та вершків Потім м'ясо вийняти і ретельно обтерти. Цибулю і сало нарізати дрібними кубиками. Розтопити сало у каструлі, додати до нього соняшникову олію, м'ясо і цибулю. Все добре перемішати.

М'ясо під маринадом з пива і вершків Свинина Обсмажити м'ясо до рум'яної скоринки. Влити проціджений маринад, накрити кришкою і тушкувати до готовності.

М'ясо під маринадом з пива і вершків Пиво світле Коли м'ясо буде готове, додати вершки, чорний мелений перець. Довести до кипіння і вимкнути.

 

 

М'ясо під маринадом з пива і вершків Оцет

Рецепты рождественской выпечкиКулинарные рецепты

Салат радичио рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Картошка В Мультиварке Рецепты - французские салаты рецепты с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

Приготовление плова видео рецептКоктейли и домашнее приготовление вин

http://recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter