М'ясо під маринадом із пива та вершків
- Свинина (м´якоть) 1 кг
- Пиво світле 0.5 л
- Оцет (бальзамічний або яблучний) 0.5 скл.
- Родзинки 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сало (копчене) 30 г
- Вершки 1 скл.
- Гвоздика
- Сіль
- Перець чорний (горошком)
- Олія соняшникова
М'ясо порізати на невеликі шматочки і скласти у каструлю.
Пиво змішати із оцтом, додати родзинки, гвоздику, перець горошком і сіль.
Залити м'ясо і залишити маринуватися на добу.
Потім м'ясо вийняти і ретельно обтерти. Цибулю і сало нарізати дрібними кубиками. Розтопити сало у каструлі, додати до нього соняшникову олію, м'ясо і цибулю. Все добре перемішати.
Обсмажити м'ясо до рум'яної скоринки. Влити проціджений маринад, накрити кришкою і тушкувати до готовності.
Коли м'ясо буде готове, додати вершки, чорний мелений перець. Довести до кипіння і вимкнути.
Рецепты рождественской выпечкиКулинарные рецепты
Салат радичио рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Картошка В Мультиварке Рецепты - французские салаты рецепты с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Приготовление плова видео рецептКоктейли и домашнее приготовление вин
http://recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter