М'ясо під крекерною "шапкою"
646
інгредієнти:
- Філе яловичини 7 шт.
- Крекер 1 скл.
- Сир твердий 100 г
- Помідор 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Майонез (сметана) 4 ст.л.
- Зелень
- Сіль
Крекери подрібнити.
Сир натерти, додати до крекерів.
Часник подрібнити, додати разом з майонезом до крекерно-сирної маси.
Туди ж покласти подрібнену зелень.
Посолити і добре перемішати.
М'ясо відбити.
Викласти м'ясо на змащений олією лист. Помідор нарізати на кружечки, викласти на м'ясо.
На кожен шматочок м'яса розкласти крекерну масу.
Запекти в духовці до готовності. Подавати з будь-яким гарніром.
Любишь сладости? Помни о фигуре - рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Украинская кухняИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Рецепт настоящего медового торта с заварным кремом тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі