М'ясо під екзотичним соусом
712
інгредієнти:
- Яловичина 1 кг
- Сир (твердий) 200 г
- Вершки 150 мл
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Гірчиця 2 ст.л.
- Сіль
- Спеції
Помити і нарізати яловичину скибочками.
Посолити і приправити спеціями м'ясо.
Підсмажити м'ясо на олії із двох сторін до злегка рум'яної скоринки.
Приготувати соус до м'яса: вершки поставити на вогонь і довести до кипіння.
Натерти сир на тертці.
Додати до вершків.
Щойно сир розчиниться, зняти суміш із вогню і додати гірчицю.
Додати соєвий соус.
Добре розмішати, залити соусом м'ясо і тушкувати до готовності під кришкою.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: бите скло десерт рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты новогодних праздничных блюд. Готовим со вкусом.
recepti.biz База рецептов. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления
Все про изготовление сыра на дому - маскарпоне в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі