М'ясо під ананасом

ДРУГІ СТРАВИ
580 М'ясо під ананасом
Фото - М'ясо під ананасом
інгредієнти:
  • Філе свиняче (куряче) 0.5 кг
  • Цибуля 3 шт.
  • Ананас (шматочками) 1 бан.
  • Сир (твердий) 200 г
  • Майонез 200 г
  • Оцет
  • Сіль
  • Перець чорний

М'ясо відбити. Посолити. Поперчити і полити оцтом. Поставити у холодильник мінімум на півгодини. Цибулю порізати кільцями. Із ананасів злити рідину. Сир натерти на крупній тертці. Потім у велику жаротривку посудину скласти усе шарами: цибулю, м'ясо, ананаси, майонез, сир і поставити у духовку (200°С) на 1 годину.

Рецепты для аэрогриля, вкусно: рецепт пончиков творожных. Избавьтесь от варикоза навсегда.

Кулинарные рецепты праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. База рецептов. Кулинарные рецепты

ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter