М'ясо під ананасом
627
інгредієнти:
- Філе свиняче (куряче) 0.5 кг
- Цибуля 3 шт.
- Ананас (шматочками) 1 бан.
- Сир (твердий) 200 г
- Майонез 200 г
- Оцет
- Сіль
- Перець чорний
М'ясо відбити. Посолити. Поперчити і полити оцтом. Поставити у холодильник мінімум на півгодини. Цибулю порізати кільцями. Із ананасів злити рідину. Сир натерти на крупній тертці. Потім у велику жаротривку посудину скласти усе шарами: цибулю, м'ясо, ананаси, майонез, сир і поставити у духовку (200°С) на 1 годину.
Рецепты для аэрогриля, вкусно: рецепт пончиков творожных. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Кулинарные рецепты праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. База рецептов. Кулинарные рецепты
ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі