М'ясо під ананасами
- М´ясо (яловичина)
- Гірчиця
- Ананас (консервовані кільця)
- Майонез
- Сир твердий
М'ясо нарізати на невеликі шматочки (як на відбивні), відбити, рясно змастити гірчицею, на дно форми для запікання налити трохи олії, розкласти м'ясо (як можна щільніше один до одного), на нього кільцями ананаси, потім майонез, натерти сир на крупній тeртці і обсипати всю тарілку. За бажанням можна полити трохи соком від ананасів, поставити в сильно розігріту духовку на 50-60 хвилин.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - салати з язика з фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Кулинария блюда из печени куринойЗакуски, первые и вторые блюда, сладости, консервирование и пр
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт торта медовикаРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Купить Печенье: рецепт домашнего печенья на смальце. Рецепт домашних печений.
Диета: рецепты для похудения - рецепты мясных закусок с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter