М'ясо "Отаман"
582
інгредієнти:
- Яловичина
- Цибуля ріпчаста
- Огірок (солоні)
- Перець болгарський
М'ясо нарізати на шматочки, відбити, посолити, поперчити, обсмажити не до готовності, а трохи, як тільки м'ясо схопиться, зняти сковорідку з вогню.
Цибулю нарізати соломкою, обсмажити. На сковороду викласти м'ясо, зверху цибулю, огірки та перець, нарізані соломкою, і запекти в духовці до готовності.
Рецепты тортов: рецепт фасолевого торта. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі