М'ясо "Ну, постривай"
591
інгредієнти:
- М´ясо (яловичина або свинина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Сир твердий 250 г
- Майонез 200 г
- Масло вершкове 80 г
Сковорідку змастити маслом. Укласти два шари цибулі, порізаної кільцями.
Потім два шари м'яса, нарізаного середніми шматочками.
Усе змастити вершковим маслом.
Потім шар тертого на крупній тертці сиру.
Усе змастити майонезом і поставити у духовку на 1-1,5 години при температурі 180-200 градусів, запікати, щоб верх був коричневим.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Приготовление плова с морепродуктами. Рецепт приготовления узбекско плова.
Мультиварка Philips - рецепты салатов с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі