М'ясо "Ніжність"

ДРУГІ СТРАВИ
605 М'ясо "Ніжність"
Фото - М'ясо
інгредієнти:
  • Свинина 1 кг
  • Яблуко 6 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль
  • Перець

М'ясо Нарізати м'ясо, як на відбивні і відбити молоточком.

М'ясо Нарізати яблука пластинками, приблизно 0,5 см завтовшки і викласти їх на фольгу. Посолити, поперчити.

фото М'ясо Зверху яблук викласти м'ясо. Посолити, поперчити і злегка присипати часничком.

М'ясо Зверху м'яса знову викласти яблука. Злегка посолити і поперчити.

М'ясо Загорнути конвертом фольгу. Краї конверта добре защипати, щоб сік, який з'явиться при запіканні не витікав. Поставити в духовку при температурі 200 градусів хвилин на 40.

М'ясо Потім дістати, обережно відкрити конверт і полити м'ясо соком, який з'явився при випіканні. Знову поставити в дховку хвилин на 10-15. Увімкнути режим гриль, щоб підрум'янилося м'ясо з яблуками.

М'ясо

Рецепты Приготовления: рождественская выпечка рецепты. Рецепты выпечки.

http://recepti.biz.uaО суши и блюдах японской кухни. Сеть ресторанов японской кухни

Готовим со вкусом - рецепты вкусных салатов.

recepti.biz.ua шашлык из куриных сердец

Рецепты мясных закусок с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

http://recepti.biz.uaО суши и блюдах японской кухни

Торты на заказ. Вкусно и недорого - лимонник торт. ЦИК не дал Лимонову.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter