М'ясо "Ніжність"
- Свинина 1 кг
- Яблуко 6 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець
Нарізати м'ясо, як на відбивні і відбити молоточком.
Нарізати яблука пластинками, приблизно 0,5 см завтовшки і викласти їх на фольгу. Посолити, поперчити.
Зверху яблук викласти м'ясо. Посолити, поперчити і злегка присипати часничком.
Зверху м'яса знову викласти яблука. Злегка посолити і поперчити.
Загорнути конвертом фольгу. Краї конверта добре защипати, щоб сік, який з'явиться при запіканні не витікав. Поставити в духовку при температурі 200 градусів хвилин на 40.
Потім дістати, обережно відкрити конверт і полити м'ясо соком, який з'явився при випіканні. Знову поставити в дховку хвилин на 10-15. Увімкнути режим гриль, щоб підрум'янилося м'ясо з яблуками.
Рецепты Приготовления: рождественская выпечка рецепты. Рецепты выпечки.
http://recepti.biz.uaО суши и блюдах японской кухни. Сеть ресторанов японской кухни
Готовим со вкусом - рецепты вкусных салатов.
recepti.biz.ua шашлык из куриных сердец
Рецепты мясных закусок с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaО суши и блюдах японской кухни
Торты на заказ. Вкусно и недорого - лимонник торт. ЦИК не дал Лимонову.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter