М'ясо "Натхнення"
- Свинина 800 г
- Сир 200 г
- Часник 3 зуб.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Водa 60 мл
- Грейпфрут
- Сіль 10 г
- Орегано 15 г
- Олія рослинна 20 мл
- Майонез 3 ст.л.
- Перець чорний
М'ясо нарізати і відбити. Скласти у мисочку.
Змішати сіль, перець червоний і сушений орегано.
Натерти м'ясо, складаючи його в мисочку один на одного.
У грейпфрута узяти 5 часточок.
Дві часточки порізати на шматочки і прокласти у м'ясо, з решти вичавити сік і вилити на м'ясо.
Заливка.
У півсклянці води розчинити 2ст. ложки томатної пасти і додати в миску із м'ясом. Прибрати в холодильник хвилин на 30-35.
Натерти сир на тертці.
Очистити часник, вичавити і додати у миску до майонезу.
Вийняти мисочку з м'ясом, нагріти сковорідку з олією, покласти шматочки м'яса і на сильному вогні хвилини по 3 з кожного боку обсмажити.
Викласти м'ясо на змащене деко.
Змастити соусом (майонез із часником) - і в розігріту духовку хвилин на 20.
Хвилини за 2 посипати сиром, як розплавиться - вийняти.
Покласти на тарілку гарнір і м'ясо.
Вкуснейшие рецепты тут - мясные блюда для фуршета. Кафе-Бар на Бауманской! Акции.
Как приготовить летний салат: рецепт салата вкуснятина.
Рецепты салатов просто и вкусно. Рецепты вкусных и оригинальных салатов.
Приготовление блюд в микроволновке рецептыРецепты вин и коктейлей
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter