М'ясо на пивному бульйоні зі свіжими овочами та зеленню
- М´ясо (будь-яке) - 500 г
- Помідори (свіжі) - 2 шт
- Перець болгарський - 2 шт
- Зелень (петрушка, кріп, свіжий зелена цибуля)
- Пиво світле - 0,5 л
- Сіль - 1 ст. л.
Всі інгредієнти необхідно укладати шарами.
Дрібно нарізати свіжу зелень і покласти її на дно каструлі з глибоким дном. Це перший шар.
Нарізати кубиками перці і укласти їх поверх зелені в каструлю. Це другий шар. Страва буде виглядати гарніше, якщо взяти перці різних кольорів!.
Помідори нарізати кубиками.
Покласти нарізані помідори в каструлю поверх перців - третій шар.
Приготувати м´ясо для нарізки. У даному випадку використана яловичина (на кісточці). Очистити м´ясо від плівки, жиру.
Нарізати м´ясо на шматочки середнього розміру і покласти в каструлю поверх помідор. Це вже буде четвертий шар.
Коли всі шари укладені, налити в каструлю 0,5 літра пива.
Бажано, щоб пиво трохи закрило всі шари.
Закрити все кришкою і поставити каструлю на сильний вогонь. Коли пиво закипить, зменшити вогонь до середнього і варити ще 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності блюдо посолити.
Для гарніру добре підійде варена картопля на пивному бульйоні!.
Готову страву можна прикрасити свіжою зеленню.
М´ясо. на пивному бульйоні зі свіжими овочами і зеленню готове.
Бажаю приємного апетиту!.
Рецепты традиционной французской кухни recepti.biz.ua
Заказать торт на свадьбу - украшения для торта из крема. Как приготовить вкусный шашлык.
http://recepti.biz.uaОригинальные рецепты салатов - на сайте
Праздничные закуски на новый годПраздничная компания. Праздничное агентство
recepti.biz Рецепты и советы
Черничное варенье в мультиварке панасоникСведения об укупорке и таре для варенья. Рецепты варенья
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter