М'ясо на деруни

ДРУГІ СТРАВИ
694 М'ясо на деруни
Фото - М'ясо на деруни
інгредієнти:
  • Свинина (корейка без кістки) 500 г
  • Картопля 600 г
  • Квасоля (стручкова) 300 г
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно 5 ст.л.
  • Сметана (майонез) 3 ст.л.
  • Сир твердий 100 г
  • Часник 5 зуб.
  • Коньяк 1 ст.л.
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Зелень
  • Спеції (перець чорний мелений, сіль)

М'ясо на деруни інгредієнти М'ясо нарізати порційними шматками товщиною 1-1,5 см, відбити і замаринувати із соєвим соусом, коньяком, рубаним часником (3 зуб.) та чорним меленим перцем. Маринувати м'ясо всю ніч.

М'ясо на деруни Картоплю очистити.

фото М'ясо на деруни Натерти на тертці. Посолити і трохи віджати.

М'ясо на деруни Свинина Додати яйця і борошно.

М'ясо на деруни Картопля Перемішати.

М'ясо на деруни Квасоля Квасолю злегка обсмажити на невеликій кількості олії, не розморожуючи. Можна бланшувати в окропі 3-4 хвилини.

М'ясо на деруни Яйце У трохи остиглу квасолю додати рубані зелень і часник (2 зуб.), сметану (майонез).

При необхідності посолити, перемішати.
Із підготовленої картопляної суміші спекти досить товсті і великі деруни, розміром приблизно як підготовлене м'ясо або трохи більше.
М'ясо обсмажити на сильному вогні по 1-2 хвилини із кожного боку. Викладати у добре прогріту з рослинною олією, бажано, товстостінну сковороду, тоді сік не встигне витекти.
У форму або лист, застелений фольгою укласти деруни, зверху - м'ясо.
На м'ясо викласти квасолю і посипати тертим сиром і відправити у розігріту до 200-210 градусів духовку хвилин на 15.
Подавати із помідорами черрі.

Как в домашних условиях приготовить йогуртПокупки, домашние дела, путешествия и пр

Закупка рецепты: рецепты мясных закусок с фото.

Украинская кухня рестораны КиевИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter