М'ясо на деруни
- Свинина (корейка без кістки) 500 г
- Картопля 600 г
- Квасоля (стручкова) 300 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно 5 ст.л.
- Сметана (майонез) 3 ст.л.
- Сир твердий 100 г
- Часник 5 зуб.
- Коньяк 1 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Зелень
- Спеції (перець чорний мелений, сіль)
М'ясо нарізати порційними шматками товщиною 1-1,5 см, відбити і замаринувати із соєвим соусом, коньяком, рубаним часником (3 зуб.) та чорним меленим перцем. Маринувати м'ясо всю ніч.
Картоплю очистити.
Натерти на тертці. Посолити і трохи віджати.
Додати яйця і борошно.
Перемішати.
Квасолю злегка обсмажити на невеликій кількості олії, не розморожуючи. Можна бланшувати в окропі 3-4 хвилини.
У трохи остиглу квасолю додати рубані зелень і часник (2 зуб.), сметану (майонез).
При необхідності посолити, перемішати.
Із підготовленої картопляної суміші спекти досить товсті і великі деруни, розміром приблизно як підготовлене м'ясо або трохи більше.
М'ясо обсмажити на сильному вогні по 1-2 хвилини із кожного боку. Викладати у добре прогріту з рослинною олією, бажано, товстостінну сковороду, тоді сік не встигне витекти.
У форму або лист, застелений фольгою укласти деруни, зверху - м'ясо.
На м'ясо викласти квасолю і посипати тертим сиром і відправити у розігріту до 200-210 градусів духовку хвилин на 15.
Подавати із помідорами черрі.
Как в домашних условиях приготовить йогуртПокупки, домашние дела, путешествия и пр
Закупка рецепты: рецепты мясных закусок с фото.
Украинская кухня рестораны КиевИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter