М'ясо молодого баранчика із часником
- Баранина (стегно) 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Розмарин 2 ч.л.
- Суміш із сушених трав
- Соєвий соус
Гострим ножем зробити у стегні молодого баранчика кілька розрізів і вставити у них скибочки часнику.
Змішати сіль, перець і розмарин. Втерти у м'ясо і покласти у форму для смаження.
Запікати у духовці при температурі 180 градусів до готовності. У готового м'яса при проколі виділяється прозорий сік.
Готове м'ясо покласти на обробну дошку і накрити фольгою.
Нарізати м'ясо скибочками, викласти на тарілку і подати до столу разом із соусом.
Рецепт диетического мясного суфле. Диетические рецепты 5 стол.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты даши малаховойПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты индийской кухни.
Польская кухня рецепты с фото выпечкаТексты статей об изучении Польского языка
Купить наши продукты онлайн - маскарпоне в домашних условиях. Все про изготовление сыра на дому.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter