М'ясо молодого баранчика із часником

ДРУГІ СТРАВИ
671 М'ясо молодого баранчика із часником
Фото - М'ясо молодого баранчика із часником
інгредієнти:
  • Баранина (стегно) 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Розмарин 2 ч.л.
  • Суміш із сушених трав
  • Соєвий соус

Гострим ножем зробити у стегні молодого баранчика кілька розрізів і вставити у них скибочки часнику.

Змішати сіль, перець і розмарин. Втерти у м'ясо і покласти у форму для смаження.

Запікати у духовці при температурі 180 градусів до готовності. У готового м'яса при проколі виділяється прозорий сік.

Готове м'ясо покласти на обробну дошку і накрити фольгою.

Нарізати м'ясо скибочками, викласти на тарілку і подати до столу разом із соусом.

 

Рецепт диетического мясного суфле. Диетические рецепты 5 стол.

http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты даши малаховойПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты индийской кухни.

Польская кухня рецепты с фото выпечкаТексты статей об изучении Польского языка

Купить наши продукты онлайн - маскарпоне в домашних условиях. Все про изготовление сыра на дому.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter