М'ясо мисливця
- Свинина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідори 2 шт.
- Огірок солоний бочковий 2 шт.
- Печериці 7 шт.
- Сир твердий
- Майонез
- Сіль
- Перець чорний
М'ясо нарізати товстими шматками, приблизно 1,5-2 см.
З кожного боку шматка поперек і вздовж зробити глибокі надрізи (виходить клітинка, намагатися не прорізати наскрізь), посолити, поперчити, тільки солі трохи менше: попереду буде солоний огірок.
Огірки та помідори нарізати дрібними кубиками, змішати.
Цибулю півкільцями навпіл.
Гриби товстими пластинами (гриби посолити, ніжки подрібнити).
Сир натерти на крупній тертці.
Зелень подрібнити.
Деко змастити олією.
Покласти шматки м'яса. На м'ясо з одного боку викладаємо огірки, помідори, з іншого - розправлені віялом капелюшки грибів (ніжки рівномірно розподілити по шматку), потім цибулю, майонез, сир.
Готувати при 240 градусах до готовності.
Салат со стручковым горохом и брокколиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Купить колбасу, цены - рецепт вкусной домашней колбасы. Как приготовить вкусный шашлык.
Кульки для упоковки. Кульков павел.
Торт наполеон самые вкусные рецепты. Простой рецепт торт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter