М'ясо "Міністерська свиня"

ДРУГІ СТРАВИ
853 М'ясо "Міністерська свиня"
Фото - М'ясо
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Гриби 200 г
  • Сир 100 г
  • Спеції для м´яса і картоплі
  • Майонез 100 г
  • Перець салатний 2 шт.
  • Картопля 10 шт.
  • Бульйон грибний 150 г

М'ясо Картоплю натерти на крупній тертці і викласти на дно форми.

М'ясо Зверху картоплю присипати сумішшю спецій: карі, паприка, коріандр, пажитник, базилік, мускатний горіх, чорний перець, сіль. Зверху покласти промариновані у спеціях для м'яса шматочки свинини (порізати як на відбивні, присипати спеціями, відбити із двох сторін і залишити на кілька годин).

фото М'ясо Потім покласти очищені та порізані печериці.

М'ясо Потім - перець кільцями, цибулю тонкими кільцями.

М'ясо Полити грибним бульйоном (півсклянки).

М'ясо Присипати тертим сиром і "помалювати" майонезом. Відправити у розігріту духовку 200 градусів, режим конвекції, на 30-35 хвилин.

М'ясо

низкокалорийный торт без выпечки

Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкий производитель. Питомник немецких овчарок

recepti.biz.uaИнформация о психологе. Тимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе

Рецепты салатов с каперсамиКулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter