М'ясо "Міністерська свиня"
- Свинина 500 г
- Цибуля 1 шт.
- Гриби 200 г
- Сир 100 г
- Спеції для м´яса і картоплі
- Майонез 100 г
- Перець салатний 2 шт.
- Картопля 10 шт.
- Бульйон грибний 150 г
Картоплю натерти на крупній тертці і викласти на дно форми.
Зверху картоплю присипати сумішшю спецій: карі, паприка, коріандр, пажитник, базилік, мускатний горіх, чорний перець, сіль. Зверху покласти промариновані у спеціях для м'яса шматочки свинини (порізати як на відбивні, присипати спеціями, відбити із двох сторін і залишити на кілька годин).
Потім покласти очищені та порізані печериці.
Потім - перець кільцями, цибулю тонкими кільцями.
Полити грибним бульйоном (півсклянки).
Присипати тертим сиром і "помалювати" майонезом. Відправити у розігріту духовку 200 градусів, режим конвекції, на 30-35 хвилин.
низкокалорийный торт без выпечки
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкий производитель. Питомник немецких овчарок
recepti.biz.uaИнформация о психологе. Тимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе
Рецепты салатов с каперсамиКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter