М'ясо кролика, тушковане у сметані
- М´ясо кролика 2 кг
- Сметана 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Спеції (для м´яса)
- Сіль
- Маргарин
- Оцет (столовий) 2 ст.л.
- Вода
М'ясо кролика порізати на порційні шматочки, залити водою з додаванням оцту (вода повинна бути трохи кислою) і залишити маринуватися на 2 години. Цибулю порізати півкільцями. Моркву потерти на крупній тертці. Моркву і цибулю обсмажити на сковороді на маргарині. М'ясо кролика обсушити серветкою, натерти вичавленим через прес часником, сіллю і спеціями і залишити на 15 хвилин. Потім обсмажити м'ясо до золотистої скоринки на маргарині на помірному вогні. Викласти в жаровню шарами м'ясо, цибулю та моркву і залити сметаною (якщо сметана дуже густа, потрібно розвести її невеликою кількістю води). Поставити тушкуватися на помірному вогні приблизно на 60 хвилин.
Кексы с грушей рецепты простыеРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт суп гуляш. Рецепты супов на каждый день.
Мультиварка Philips: рецепти холодних закусок з фото.
Страви до святкового столу рецепти з фотострави до святкового столу
Фруктовый салат рецепт с фото. Новогодние салаты рецепты с фото.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - украинская выпечка рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter