М'ясо кролика, тушковане у сметані

ДРУГІ СТРАВИ
664 М'ясо кролика, тушковане у сметані
Фото - М'ясо кролика, тушковане у сметані
інгредієнти:
  • М´ясо кролика 2 кг
  • Сметана 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Спеції (для м´яса)
  • Сіль
  • Маргарин
  • Оцет (столовий) 2 ст.л.
  • Вода

М'ясо кролика порізати на порційні шматочки, залити водою з додаванням оцту (вода повинна бути трохи кислою) і залишити маринуватися на 2 години. Цибулю порізати півкільцями. Моркву потерти на крупній тертці. Моркву і цибулю обсмажити на сковороді на маргарині. М'ясо кролика обсушити серветкою, натерти вичавленим через прес часником, сіллю і спеціями і залишити на 15 хвилин. Потім обсмажити м'ясо до золотистої скоринки на маргарині на помірному вогні. Викласти в жаровню шарами м'ясо, цибулю та моркву і залити сметаною (якщо сметана дуже густа, потрібно розвести її невеликою кількістю води). Поставити тушкуватися на помірному вогні приблизно на 60 хвилин.

Кексы с грушей рецепты простыеРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты

Поможем выйти замуж в Германию: рецепт суп гуляш. Рецепты супов на каждый день.

Мультиварка Philips: рецепти холодних закусок з фото.

Страви до святкового столу рецепти з фотострави до святкового столу

Фруктовый салат рецепт с фото. Новогодние салаты рецепты с фото.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - украинская выпечка рецепты с фото.

лимонник торт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter