М'ясо кролика, смажене на мангалі
- М´ясо кролика 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Спеції (для м´яса)
- Сіль
- Кефір 0.5 л
Цибулю нарізаємо кільцями.
М'ясо кролика нарізаємо великими шматками.
Цибулю пом'яти руками, щоб з неї пішов сік.
М'ясо посолити за смаком. Додати до м'яса спеції і нарізану цибулю. Все добре перемішати.
Залишити м'ясо маринуватися на ніч. Але якщо часу мало, то час маринування можна скоротити. Двох годин буде достатньо.
Вранці до м'яса додати 0,5 л кефіру і добре перемішати. І залишити його маринуватися ще на 3 години. Кількість кефіру можна збільшити, тоді м'ясо буде більш соковитим.
Викласти м'ясо на решітку для смаження і смажити на мангалі 30-40 хвилин. Все залежить від розміру шматочків.
Как приготовить летний салат: салаты новинки рецепты.
Рецепты тортов - рецепт торта из тыквы. Осетинские пироги на заказ.
Очень вкусные закуски - рецепти святкових закусок. Мультиварка Philips.
Салат с Курицей и сыром и яйцомКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter