М'ясо кролика із картоплею, запечене в рукаві
- М´ясо кролика 1 кг
- Картопля 20 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 3 шт.
- Оцет (столовий) 2 ст.л.
- Спеції (для м´яса)
- Сіль
- Вода
М'ясо кролика порізати на невеликі шматочки, залити водою з додаванням 2 ст. л. оцту і залишити на 2 години. Картоплю почистити і порізати великими кубиками. Моркву почистити і нарізати дрібними кубиками. Цибулю почистити і порізати дрібними кубиками. Перець очистити від насіння і порізати соломкою. Скласти м'ясо і овочі в глибоку чашку, посолити, додати спеції і добре перемішати руками. Перекласти м'ясо і овочі в рукав для запікання, додати невелику кількість води і поставити запікати у заздалегідь розігріту духовку на 2 години.
Готовим со вкусом: салаты новинки рецепты. Как приготовить летний салат.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепт суп гуляш. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты тортов на любой вкус - крем из сгущенного молока.
Мимоза рецепт салатаБольше легкости в любимых блюдах с Calve Легкий. Вкусный и легкий рецепт
recepti.biz Русские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter