М'ясо "Корида"
- Яловичина 1 кг
- Вино червоне 150 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Соус (томатний) 100 г
- Перець червоний 50 г
- Сіль
Яловичину очистити від плівок, нарізати невеликими скибочками 2-3 см. Додати сіль, червоний перець, вино і залишити маринуватися 3-4 години (можна на ніч).
Цибулю і помідор нарізати кільцями, обсмажити на олії (із помідорів попередньо зняти шкірку, обдавши їх окропом).
М'ясо віджати від маринаду і обсмажити на олії до легкої рум'яності, влити маринад + томатний соус і тушкувати під кришкою на середньому вогні до готовності (близько години).
Коли м'ясо практично готове, додати цибулю і помідори, і тушкувати ще хвилин 10.
Подавати із гарніром - макарони, рис, пюре.
Салат с креветками: салат с креветками и омлетом.
Все что нужно знать о правильном питании и диетических рецептах www.recepti.biz.ua
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с омлетом.
Пароварки и мультиварки - приготовление пасты в мультиварке. Готовим со вкусом.
Кухни на заказ по старой цене: рецепты американской кухни с фото.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - салат з креветками з фото. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter