М'ясо "кіска"

ДРУГІ СТРАВИ
706 М'ясо "кіска"
Фото - М'ясо
інгредієнти:
  • Свинина 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Гранат (зерна)
  • Спеції (сіль, перець)
  • Олія рослинна
  • Оцет (винний)

М'ясо Свинину вимити, обсушити, відбити з двох сторін під плівкою, посолити і поперчити.

На кожному відбитому шматку свинини зробити два надрізи, не дорізаючи до кінця.

Заплести свинину у вигляді "кіски", скріпивши кінчик зубочисткою.

М'ясо Скласти "кіски" в миску, додати нарізану кільцями ріпчасту цибулю, винний оцет, перемішати і залишити маринуватися приблизно на годину.

М'ясо вийняти з маринаду, обсушити.

фото М'ясо Сковороду сильно нагріти, налити трохи рослинної олії і обсмажити кіски на сильному вогні з двох сторін.

Зменшити вогонь до мінімального, влити трохи води, накрити кришкою і довести до готовності ~ 7-10 хвилин.

М'ясо М'ясо

Готові "кіски" посипати гранатовими зернами. 

 

Салаты Новинки рецепты с фото на зимуИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Салаты с семечками подсолнухаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты быстрой и вкусной диеты: салати з свинячого язика. Рецепты В Мультиварке Рецепты.

Вкусные торты на день рождения рецептыКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов

Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинарный сайт.

немецкая кухня рецепты с фото

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter