М'ясо "кіска"
- Свинина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гранат (зерна)
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
- Оцет (винний)
Свинину вимити, обсушити, відбити з двох сторін під плівкою, посолити і поперчити.
На кожному відбитому шматку свинини зробити два надрізи, не дорізаючи до кінця.
Заплести свинину у вигляді "кіски", скріпивши кінчик зубочисткою.
Скласти "кіски" в миску, додати нарізану кільцями ріпчасту цибулю, винний оцет, перемішати і залишити маринуватися приблизно на годину.
М'ясо вийняти з маринаду, обсушити.
Сковороду сильно нагріти, налити трохи рослинної олії і обсмажити кіски на сильному вогні з двох сторін.
Зменшити вогонь до мінімального, влити трохи води, накрити кришкою і довести до готовності ~ 7-10 хвилин.
Готові "кіски" посипати гранатовими зернами.
Салаты Новинки рецепты с фото на зимуИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салаты с семечками подсолнухаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салати з свинячого язика. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Вкусные торты на день рождения рецептыКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинарный сайт.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter