М'ясо "Катерина"
- Філе свинне 500 г
- Гриби печериці 1 бан.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий 200 г
- Майонез
- Сіль, перець
М'ясо тонко порізати як на відбивні, відбити, посолити, поперчити.
Викласти його на змащений олією лист.
Зверху на м'ясо укласти порізану кільцями або півкільцями цибулю.
Потім покласти рівномірно печериці (вода в якій були печериці не виливається, вона ще стане в нагоді).
Посипати тертим сиром.
Майонез змішати з водою від печериць і все залити (якщо свіжі гриби, то змішати майонез з 70 г води).
Відправити в духовку на 15-20 хвилин при 200 градусах. Слідкувати за тим, щоб не сильно пересушити.
Готовим со вкусом - рецепты приготовления мясных салатов. Салаты приготовление.
Интернет-магазин вышиванок: торт вышиванка рецепт. Вкуснейшие рецепты тут.
Готовим со вкусом - праздничные рецепты новогодние рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салатов на любой вкус: салати з ананасом. Рецепт салата цезарь от Valio.
Как приготовить вкусный шашлык - пляцки рецепти фото. Мультиварка Philips.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошагово с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter