М'ясо «Карамельки»
- Корейка свиняча (шийка) 800 г
- Гриби лісові заморожені (печериці) 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир копчений (косичка)
- Гірчиця Російська
- Сіль
- Майонез (сметана) 3 ст.л.
Дрібно нарізати ріпчасту цибулю і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Заморожені лісові гриби (білі, можна печериці) попередньо відварити, дрібно нарізати (пропустити через м'ясорубку) і додати до цибулі, обсмажити.
Філе м'яса нарізати пластинами завтовшки 0,5 см, покласти у пакет або харчову плівку і гарно відбити. М'ясний пласт змастити гірчицею, посолити і на край покласти ложку начинки.
Згорнути у рулет. Краї замотати стрічкою сиру «Косичка». Викласти на деко, зверху змазати трохи майонезом і запікати у духовці при 200-220 градусах 35-40 хвилин до рум'яної скоринки.
Итальянская кухня в Петербурге: украинская кухня доставка.
ЗдесьРецепты для лечебного питания, принципы питания по группам крови и пр
Рецепт борща Украинского с фото с уткойКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Рецепты салатов на любой вкус: салаты с буряком фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Готовим со вкусом - рецепты салатов из креветок с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Рецепт праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. База рецептов
Осетинские пироги на заказ: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Кулинарные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter