М'ясо «Карамельки»

ДРУГІ СТРАВИ
603 М'ясо «Карамельки»
Фото - М'ясо «Карамельки»
інгредієнти:
  • Корейка свиняча (шийка) 800 г
  • Гриби лісові заморожені (печериці) 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир копчений (косичка)
  • Гірчиця Російська
  • Сіль
  • Майонез (сметана) 3 ст.л.

М'ясо «Карамельки» інгредієнти Дрібно нарізати ріпчасту цибулю і обсмажити на олії до золотистого кольору.

М'ясо «Карамельки» Заморожені лісові гриби (білі, можна печериці) попередньо відварити, дрібно нарізати (пропустити через м'ясорубку) і додати до цибулі, обсмажити.

фото М'ясо «Карамельки» Філе м'яса нарізати пластинами завтовшки 0,5 см, покласти у пакет або харчову плівку і гарно відбити. М'ясний пласт змастити гірчицею, посолити і на край покласти ложку начинки.

М'ясо «Карамельки» Корейка свиняча Згорнути у рулет. Краї замотати стрічкою сиру «Косичка». Викласти на деко, зверху змазати трохи майонезом і запікати у духовці при 200-220 градусах 35-40 хвилин до рум'яної скоринки.

Итальянская кухня в Петербурге: украинская кухня доставка.

ЗдесьРецепты для лечебного питания, принципы питания по группам крови и пр

Рецепт борща Украинского с фото с уткойКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто

Рецепты салатов на любой вкус: салаты с буряком фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Готовим со вкусом - рецепты салатов из креветок с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.

Рецепт праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. База рецептов

Осетинские пироги на заказ: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Кулинарные рецепты.