М'ясо із вишнею
607
інгредієнти:
- М´ясо (свинина)
- Гірчиця 3 ст.л.
- Майонез 3 ст.л.
- Часник
- Вишня (без кісточок) 0.5 скл.
- Приправа (для м´яса)
Нашпигувати м'ясо шматочками часнику і вишнею.
Гострим ножем із вузьким лезом зробити у шматку м'яса глибокі проколи, помістити часник і вишеньку.
У мисочці змішати гірчицю, майонез, приправу для м'яса.
Обмазати м'ясо. Загорнути у фольгу і поставити у холодильник на пару годин. Помістити у духовку, розігріту до 220 градусів години на півтори, залежно від м'яса.
Потім відкрити фольгу і дати м’ясові зарум'янитися.
Рецепти до Нового року 2016рецепти до нового року
recepti.biz.ua Салат из брокколи с жаренным арахисом
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі