М'ясо із цікавою скоринкою, запечeне із картоплею

ДРУГІ СТРАВИ
646 М'ясо із цікавою скоринкою, запечeне із картоплею
Фото - М'ясо із цікавою скоринкою, запечeне із картоплею
інгредієнти:
  • Свинина 800 г
  • Картопля 1 кг
  • Гірчиця 2 ч.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Розмарин (гілочка) 1 шт.
  • Кмин (гілочка) 1 шт.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Сік лимонний 1 ч.л.
  • Мед 1 ч.л.
  • Сіль
  • Сухарі панірувальні 0.5 скл.
  • Зелень (кріп і петрушка) 1 пуч.
  • Масло вершкове 75 г
  • Олія рослинна
  • Перець білий

М'ясо з цікавою скоринкою, запечeнное з картоплею інгредієнти У шматку м'яса зробити тонким довгим ножем надрізи (щоб можна було нашпигувати).

М'ясо з цікавою скоринкою, запечeнное з картоплею Для маринаду: вичавити часник (2 зубчики), додати гірчицю і оливкову олію.

фото М'ясо з цікавою скоринкою, запечeнное з картоплею Додати розмарин і кмин. Можна сушений, у пакетику.

М'ясо з цікавою скоринкою, запечeнное з картоплею Свинина Додати лимонний сік.

Додати мед рідкий.

Посолити, поперчити.

М'ясо з цікавою скоринкою, запечeнное з картоплею Часник Покласти шматок м'яса у маринад. З усіх боків покрити маринадом і залишити години на 2 маринуватися. Кілька разів перевернути м'ясо. Можна маринувати і порційні шматочки.

М'ясо з цікавою скоринкою, запечeнное з картоплею Розмарин Через дві години м'ясо покласти на деко, змащене олією. Маринад не виливати. Поставити у розігріту до 220 градусів духовку. Під час приготування поливати соком. Можна м’ясо покрутити на листі, щоб краще просмажилося.

М'ясо з цікавою скоринкою, запечeнное з картоплею Чебрець Картоплю почистити, відварити до напівготовності.

М'ясо з цікавою скоринкою, запечeнное з картоплею Олія оливкова Розрізати гарячу картоплю навпіл, покласти на деко до м'яса. Відразу перемішати із м'ясним соком.

М'ясо з цікавою скоринкою, запечeнное з картоплею Сік лимонний У залишений маринад додати дрібно нарізану зелень (половину), вершкове масло (половину) і панірувальні сухарі.

М'ясо з цікавою скоринкою, запечeнное з картоплею Мед За 10 хвилин до кінця приготування (перевірити ножем: проткнути м'ясо, сік повинен бути світлим), обмазати м'ясо отриманою сумішшю.

М'ясо з цікавою скоринкою, запечeнное з картоплею Сіль До залишеної зелені додати вичавлений часник (1 зубчик) і масло, що залишилося. Добре перемішати. Цю суміш викласти зверху на готову картоплю.

М'ясо з цікавою скоринкою, запечeнное з картоплею Сухарі панірувальні Подавати м'ясо із картоплею, нарізавши на порційні шматки.

Осетинские пироги на заказ: салаты с редькой рецепты с фото.

Выбираете Thermos - приготовление йогурта в термосе. Термос Термос.

Новогодние праздничные блюда из мясаРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter