М'ясо із цікавою скоринкою, запечeне із картоплею
- Свинина 800 г
- Картопля 1 кг
- Гірчиця 2 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Розмарин (гілочка) 1 шт.
- Кмин (гілочка) 1 шт.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Сік лимонний 1 ч.л.
- Мед 1 ч.л.
- Сіль
- Сухарі панірувальні 0.5 скл.
- Зелень (кріп і петрушка) 1 пуч.
- Масло вершкове 75 г
- Олія рослинна
- Перець білий
У шматку м'яса зробити тонким довгим ножем надрізи (щоб можна було нашпигувати).
Для маринаду: вичавити часник (2 зубчики), додати гірчицю і оливкову олію.
Додати розмарин і кмин. Можна сушений, у пакетику.
Додати лимонний сік.
Додати мед рідкий.
Посолити, поперчити.
Покласти шматок м'яса у маринад. З усіх боків покрити маринадом і залишити години на 2 маринуватися. Кілька разів перевернути м'ясо. Можна маринувати і порційні шматочки.
Через дві години м'ясо покласти на деко, змащене олією. Маринад не виливати. Поставити у розігріту до 220 градусів духовку. Під час приготування поливати соком. Можна м’ясо покрутити на листі, щоб краще просмажилося.
Картоплю почистити, відварити до напівготовності.
Розрізати гарячу картоплю навпіл, покласти на деко до м'яса. Відразу перемішати із м'ясним соком.
У залишений маринад додати дрібно нарізану зелень (половину), вершкове масло (половину) і панірувальні сухарі.
За 10 хвилин до кінця приготування (перевірити ножем: проткнути м'ясо, сік повинен бути світлим), обмазати м'ясо отриманою сумішшю.
До залишеної зелені додати вичавлений часник (1 зубчик) і масло, що залишилося. Добре перемішати. Цю суміш викласти зверху на готову картоплю.
Подавати м'ясо із картоплею, нарізавши на порційні шматки.
Осетинские пироги на заказ: салаты с редькой рецепты с фото.
Выбираете Thermos - приготовление йогурта в термосе. Термос Термос.
Новогодние праздничные блюда из мясаРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter