М'ясо із печерицями
- Олія 80 г
- Свинина 500 г
- Печериці 400 г
- Гірчиця 1 ч.л.
- Сметана 150 г
- Сіль, перець
Олію нагріти у сковороді і обсмажити м'ясо, нарізане тонкими смужками. Викласти у форму для запікання.
Гриби обсмажити на тій же сковороді. Додати гірчицю, сіль і перець і обсмажувати щe 2 хвилини. Потім додати сметану і тушкувати 3 хвилини.
М'ясо залити грибним соусом і запікати у духовці до готовності.
Рецепты Приготовления: американские салаты рецепты.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.uaПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Варенье в магазине Утконос - черничное варенье. Купить Варенье.
Деревянные развивающие игрушки: рецепты пудингов для детей. Рецепт Запеканки В Мультиварке.
Рецепты Для Мультиварки - рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter