М'ясо із овочами у духовці
- Свинина (куряче філе) 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Печериці (консервовані) 1 бан.
- Сіль
- Перець
- Паприка
- Сметана 2 ст.л.
Обсмажити м'ясо до золотистої скоринки, залити водою і тушкувати, доки вся вода не випарується.
Очистити цибулю, часник і болгарський перець. Помідори обшпарити і видалити шкірку. Нарізати цибулю і часник дрібно. Болгарський перець і помідори нарізати кубиком.
М'ясо викласти у форму для запікання. Обсмажити у тій же сковороді спочатку цибулю і часник. По черзі додати перець, печериці та помідори. Посолити, поперчити і додати паприку. Можна приправи.
Викласти овочі зверху і поставити у духовку на 45 хвилин при температурі 200°С. Дістати, покласти сметану і добре перемішати. Запікати ще 10 хвилин.
ЗдесьТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Готовим со вкусом - диетические блюда из говядины рецепты с фото. Кулинарные блюда для худеющих.
ЗдесьКоктейли и домашнее приготовление вин
Шарм-эль-Шейх отдых - новогодние праздничные блюда.
http://recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter