М'ясо із овочами
- Телятина (вирізка) 1 кг
- Картопля 500 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Морква 4 шт.
- Гриби опеньки 400 г
- Сметана (жирна) 250 г
- Спеції
- Вино біле сухе 100 г
Гриби обсмажити із невеликою кількістю цибулі, моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати кубиками, м'ясо нарізати шматками по 200-250 г.
М'ясо маринувати з перцем і вином близько години.
У великій посудині змішати овочі, гриби, сметану і спеції (перець чорний, хмелі-сунелі, базилік, куркуму, орегано і сушений кріп).
На дно пакета для запікання викласти пару ложок овочевої суміші, на неї м'ясо.
На м'ясо інші овочі.
Усе відправити у духовку і тушкувати 1-1,5 години при 180-200°С.
Купить мицелий - салат с жареными грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
Крабовый Салат. Рецепты - салати з язика з фото.
Рецепты на праздничный стол: рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты с филе курицы с фото.
ТутКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter