М'ясо із лисичками у сметанному соусі
- М´ясо (свинина) 500 г
- Гриби (лисички) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Сметана 250 г
- Сир твердий 200 г
- Картопля 4 шт.
М'ясо обсмажити на сковорідці до золотистої скоринки.
Цибулю подрібнити, обсмажити у сковорідці, де смажилося м'ясо. Гриби подрібнити, додати до цибулі, смажити до випаровування рідини.
Остигле м'ясо нарізати невеликими шматочками.
На дно форми налити трохи соняшникової олії і викласти картоплю.
Зверху покласти м'ясо, на м'ясо викласти гриби із цибулею.
Приготувати соус. Розтопити вершкове масло.
Додати борошно і смажити до золотистого кольору.
Потроху додати сметану швидко помішуючи, щоб не було грудочок, посолити і поперчити.
Вилити соус до грибів і м'яса і відправити у духовку на 20 хвилин.
Дістати з духовки і посипати тертим сиром.
Поставити у духовку ще на 10 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борщ с буряком. Рецепты супов и бульонов с фото.
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт торта из творога без выпечки. Рецепт торта без выпечки.
Курчата фотоЗабавные фото и видео животных. Отзывы и фото туристов
Французская кухня рецептыКурсы французского языка различного уровня и направленности
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты праздничных закусок с фото.
Готовим со вкусом: рецепт рыба на пару. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Мультиварка Philips: рецепт домашний майонез.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter