М'ясо із курагою під оригінальним медово-апельсиновим соусом
- Шніцель свинячий 4 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Курага 200 г
- Мед 1 ст.л.
- Сік апельсиновий 150 г
- Вино біле сухе 100 г
- Сіль
- Перець чорний
Курагу вимити, залити киплячою водою і проварити 7-10 хвилин на маленькому вогні, потім відкинути на дуршлак.
У сковороду покласти мед, налити апельсиновий сік, сухе біле вино, курагу і тушкувати ще 10 хвилин. Відкласти частину кураги, яку подавати із м'ясом, все інше поперчити і перетворити у пюре у блендері, це буде соус до м'яса.
М'ясо вимити, обсушити, поперчити. Розігріти сковороду гриль і на вершковому маслі обсмажити м'ясо 3 хвилини, посолити. Перевернути і смажити ще 5 хвилин.
Торт на день рождения: торт на день народження. Рецепты праздничных тортов.
Банош рецептРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Магазин Красной Икры: оладьи из рыбной икры. Очень вкусные оладьи.
Рецепты рождествоПраздничные подборки рецептов
Мясные салаты с ананасомМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности. Производство мясной продукции
Приготовление пиццы в картинках. Пицца - картинка.
Крем с манкой для торта вкусный или нетКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Салат з свинячим язикомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты с мидиями с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter