М'ясо із креветками
- Свинина (без жиру) 0.5 кг
- Креветки (60/80 або 40/60) 0.5 кг
- Вино біле сухе 200 мл
- Часник 4 зуб.
- Паприка солодка 3 ст.л.
- Олія оливкова 100 мл
М'ясо (свинину) нарізати на маленькі шматочки 3х3 см.
Маринад: подрібнений часник, паприка, біле вино - змішати.
У маринад укинути м'ясо і залишити з одного дня на інший.
У глибоку сковороду із кришкою налити олію.
М'ясо добре віджати від маринаду і смажити, час від часу помішуючи, доки трохи не підрум'яниться.
Додати цілі, неочищені креветки середнього розміру.
Додати маринад, ретельно перемішати, посолити, додати лавровий лист.
Накрити кришкою і, час від часу перемішуючи, довести до готовності, доки соус практично не википить (близько 20 хвилин).
Рецепты тортов - рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки www.recepti.biz.ua
Кондитерские формы - кекс без масла и маргарина. Очень вкусные кексы.
Рецепт торта з чорносливомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Немецкий маковый торт. Маковый торт самый вкусный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter