М'ясо із корейською морквою
835
інгредієнти:
- Яловичина (молода баранина) 500 г
- Курка 700 г
- Морква (по-корейськи) 700 г
- Кінза 1 пуч.
- Часник 5 зуб.
- Соєвий соус 4 ст.л.
М'ясо порізати на кубики середньої величини, курку можна трохи більшими. Нагріти олію у казані, укинути м'ясо і обсмажити до побіління (5 хв). Потім влити соєвий соус, розмішати і коли м'ясо дасть сік додати курку.
Усе перемішати, готувати, періодично помішуючи, хвилин 20. М'ясний сік повинен майже повністю випаруватися.
Нарізати кінзу не дуже дрібно, часник - пластинками, і додати до м'яса. Пару хвилин обсмажити.
Як тільки часник запахне - додати моркву, перемішати і тушкувати ще хвилин 10.
На гарнір найкраще підходить рис.
Салати до святкового столу рецептиСтолы и стулья для кухни и гостиной. Со склада по выгодной цене
Рецепт приготовления сельдь иваси под шубой здесь
Куриная печень рецепты. Рецепты из печени говяжьей.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі