М'ясо із корейською морквою

ДРУГІ СТРАВИ
835 М'ясо із корейською морквою
Фото - М'ясо із корейською морквою
інгредієнти:
  • Яловичина (молода баранина) 500 г
  • Курка 700 г
  • Морква (по-корейськи) 700 г
  • Кінза 1 пуч.
  • Часник 5 зуб.
  • Соєвий соус 4 ст.л.

М'ясо з корейською морквою інгредієнти

М'ясо з корейською морквою М'ясо порізати на кубики середньої величини, курку можна трохи більшими. Нагріти олію у казані, укинути м'ясо і обсмажити до побіління (5 хв). Потім влити соєвий соус, розмішати і коли м'ясо дасть сік додати курку.

фото М'ясо з корейською морквоюУсе перемішати, готувати, періодично помішуючи, хвилин 20. М'ясний сік повинен майже повністю випаруватися.

М'ясо з корейською морквою ЯловичинаНарізати кінзу не дуже дрібно, часник - пластинками, і додати до м'яса. Пару хвилин обсмажити.

М'ясо з корейською морквою Курка Як тільки часник запахне - додати моркву, перемішати і тушкувати ще хвилин 10.

М'ясо з корейською морквою Моркву На гарнір найкраще підходить рис.

Салати до святкового столу рецептиСтолы и стулья для кухни и гостиной. Со склада по выгодной цене

Рецепт приготовления сельдь иваси под шубой здесь

Куриная печень рецепты. Рецепты из печени говяжьей.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter