М'ясо із картоплею у вершково-томатному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
946 М'ясо із картоплею у вершково-томатному соусі
Фото - М'ясо із картоплею у вершково-томатному соусі
інгредієнти:
  • Свинина 0.7 кг
  • Картопля 8 шт.
  • Печериці свіжі 0.6 кг
  • Вершки (20% жирності) 200 мл
  • Сметана 4 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Томатна паста 2 ч.л.
  • Часник 5 зуб.
  • Сушені трави
  • Зелень свіжа (кріп, петрушка)
  • Імбир мелений 0.5 ч.л.
  • Карі 0.3 ч.л.
  • Перець лимонний 0.3 ч.л.
  • Перець чорний горошком 6 шт.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Паприка
  • Сіль

М'ясо з картоплею в вершково-томатному соусі інгредієнти Свинину нарізати на середні шматки, не товсті і не тонкі.

Трохи посолити, поперчити, додати ложку гірчиці і меду, все пом'яти руками і залишити на 3-4 години, можна на ніч.

М'ясо з картоплею в вершково-томатному соусі Печериці помити і крупно нарізати.

Сковороду розігріти із невеликою кількістю олії. Обсмажити швидко гриби до золотистої скоринки із двох сторін на великому вогні, щоб підрум'янилися, але не приготувалися і головне не дали сік. При смаженні гриби трохи поперчити і посолити.

фото М'ясо з картоплею в вершково-томатному соусі Цибулю порізати кільцями або півкільцями.

Гриби прибрати. Долити трохи олії і обсмажити цибулю до м'якості і трохи прозорості.

Цибулю вийняти і змішати із вичавленим часником і трохи додати чорного перцю.

М'ясо з картоплею в вершково-томатному соусі Свинина Вогонь зробити великим і швидко обсмажити м'ясо, щоб зчепилося, покрилося скоринкою, але сік залишився у середині.

М'ясо з картоплею в вершково-томатному соусі Картопля Картоплю почистити і розрізати уздовж на 2 частини. Потім кожну половинку уздовж ще на дві частини, якщо дуже велика, то кожну половинку на 3 частини.

Почистити картоплю, закип'ятити воду.

Картоплю скласти у миску і залити киплячою водою, залишити на 2-3 хвилини. Відкинути картоплю на дуршлак, щоб вся вода стекла.

У сковороду (яку можна ставити у духовку) налити трохи олії, викласти картоплю, посипати прованськими травами і обваляти, щоб вона вся рівномірно покрилася олією та травами.

М'ясо з картоплею в вершково-томатному соусі Шампіньйони свіжі На картоплю викласти обсмажені гриби, на гриби цибулю з часником.

Свіжі кріп і петрушку порізати і викласти на цибулю.

Лавровий лист поламати. Рівномірно по всій поверхні розподілити лавровий лист і перець горошком.

Закрити все м'ясом.

Форму затягнути фольгою, якщо є кришка, то накрити і поставити у духовку при 180°С на 15-20 хвилин до напівготовності картоплі.

М'ясо з картоплею в вершково-томатному соусі Сливки Приготувати соус.

Помідори дрібно порізати. Бажано попередньо зняти шкірку.

На сковороді добре розігріти трохи олії, викласти порізані помідори, обсмажити 1 хвилину.

Додати сметану, томатну пасту, сіль, лимонний перець, карі, імбир, прованські трави, перемішати, прогріти, буквально хвилину.

М'ясо з картоплею в вершково-томатному соусі Сметана Потім додати вершки, перемішати, прогріти, знову ж таки швидко. Щоб тільки суміш нагрілася.

М'ясо з картоплею в вершково-томатному соусі Цибуля ріпчаста Після 15-20 хвилин дістати м'ясо, фольгу зняти, проткнути картоплю, якщо готова наполовину, можна заливати.

Залити соусом і поставити назад у духовку ще на 15-20 хвилин до готовності картоплі, невеликого рум'янцю зверху.

 

Рецепты блюда на рождествоКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Купить мясные продукты - приготовление домашней мясной колбасы. Кухонные и пищевые термометры.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter