М'ясо із картоплею по-татарськи
- Яловичина 1 кг
- Масло топлене 50 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Картопля 1 кг
- Морква 2 шт.
- Перець болгарcький 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль
- Перець духмяний (горошком)
Овочі почистити і дрібно нарізати (окремо).
У казані обсмажити м'ясо в олії протягом 10 хвилин.
Потім додати близько 1-1,5 склянки води й тушкувати усе до напівготовності. При цьому м'ясо трохи посолити.
У м'ясо додати цибулю і тушкувати ще 5-10 хвилин.
Додати помідори і тушкувати 5 хвилин, при цьому додаючи трохи води.
Додати моркву. Якщо морква несолодка, то додати 1 ч. л. цукру із гіркою.
Додати болгарський перець і тушкувати ще 5 хвилин.
У казан викласти картоплю, лавровий лист, перець.
Залити окропом. Кількість води залежить від бажаної густоти. Обов'язково спробувати на сіль: якщо мало, то посолити.
Усе варити до готовності картоплі.
Після закінчення варіння дати настоятися протягом 10-15 хвилин.
Прикрасити свіжою зеленню.
Рецепты греческой кухни с фотоРецепты и советы
Готовим со вкусом: рецепт салата с каперсами. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты Для Мультиварки: приготовление канапе. Канапе здесь! Канапе к столу.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты приготовления блюд в микроволновке. Рецепты блюд для приготовления в микроволновке.
Тутсалати з майонезом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter