М'ясо із кабачками
- Свинина 0.5 кг
- Сіль
- Перець
- Гірчиця 1 ч.л.
- Яблуко (зелене) 1 шт.
- Мед 1 ч.л.
- Вино біле сухе 3 ст.л.
- Аджика 2 ч.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Базилік (сушений)
- Орегано
- Паприка 0.5 ч.л.
- Кабачoк
- Петрушка
- Часник 2 зуб.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сир вершковий 2 ст.л.
- Борошно 1.5 ст.л.
Шматок м'яса трохи посолити, поперчити, змастити 1 ч. л. гірчиці, добре втерти все це у м'ясо і прибрати на ніч у холодильник.
Соус. Яблуко очистити від шкірки і насіння, натерти на дрібній тертці, додати всі інгредієнти для соусу, перемішати.
Дістати замариноване м'ясо.
Відступивши зверху трохи, шматок м'яса надрізати уздовж із одного боку, не розрізаючи до кінця, отримується при розвороті як книжка.
Такий же зробити надріз із протилежного боку в інший бік, трохи нижче верхнього розрізу.
Кабачок почистити і порізати на тонкі скибочки, часник крупно розрізати уздовж.
Розкрити м'ясо із одного розрізу, розгорнуту частину трохи посолити, поперчити, вкласти скибочки кабачка, часнику і свіжу петрушку.
Теж саме зробити з іншим надрізом.
Фаршироване м'ясо викласти на шматок фольги (щоб блискуча сторона фольги була зсередини). М'ясо обмазати соусом, загорнути фольгу конвертиком і запікати у духовці 40-50 хвилин, потім фольгу розкрити, полити м'ясо соком, що утворився і підрум'янити до рум'яної скоринки.
Приготувати шапку. Змішати всі інгредієнти (часник, яйце, сир, борошно), маса повинна бути трохи густуватою, приблизно, як тісто на оладки. Вилити зверху на м'ясо і запекти до золотистої скоринки (10-15 хвилин).
Подавати із омлетом.
Салати з маринованими грибами куркоюсалати з маринованими грибами
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter