М'ясо із кабачками

ДРУГІ СТРАВИ
815 М'ясо із кабачками
Фото - М'ясо із кабачками
інгредієнти:
  • Свинина 0.5 кг
  • Сіль
  • Перець
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Яблуко (зелене) 1 шт.
  • Мед 1 ч.л.
  • Вино біле сухе 3 ст.л.
  • Аджика 2 ч.л.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Часник 1 зуб.
  • Базилік (сушений)
  • Орегано
  • Паприка 0.5 ч.л.
  • Кабачoк
  • Петрушка
  • Часник 2 зуб.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сир вершковий 2 ст.л.
  • Борошно 1.5 ст.л.

М'ясо в «Чепчика» з кабачками інгредієнти Шматок м'яса трохи посолити, поперчити, змастити 1 ч. л. гірчиці, добре втерти все це у м'ясо і прибрати на ніч у холодильник.

М'ясо в «Чепчика» з кабачками Соус. Яблуко очистити від шкірки і насіння, натерти на дрібній тертці, додати всі інгредієнти для соусу, перемішати.

фото М'ясо в «Чепчика» з кабачками Дістати замариноване м'ясо.

Відступивши зверху трохи, шматок м'яса надрізати уздовж із одного боку, не розрізаючи до кінця, отримується при розвороті як книжка.

Такий же зробити надріз із протилежного боку в інший бік, трохи нижче верхнього розрізу.

М'ясо в «Чепчика» з кабачками Свинина Кабачок почистити і порізати на тонкі скибочки, часник крупно розрізати уздовж.

Розкрити м'ясо із одного розрізу, розгорнуту частину трохи посолити, поперчити, вкласти скибочки кабачка, часнику і свіжу петрушку.

М'ясо в «Чепчика» з кабачками Сіль Теж саме зробити з іншим надрізом.

М'ясо в «Чепчика» з кабачками Перець Фаршироване м'ясо викласти на шматок фольги (щоб блискуча сторона фольги була зсередини). М'ясо обмазати соусом, загорнути фольгу конвертиком і запікати у духовці 40-50 хвилин, потім фольгу розкрити, полити м'ясо соком, що утворився і підрум'янити до рум'яної скоринки. 

Приготувати шапку. Змішати всі інгредієнти (часник, яйце, сир, борошно), маса повинна бути трохи густуватою, приблизно, як тісто на оладки. Вилити зверху на м'ясо і запекти до золотистої скоринки (10-15 хвилин).

 

 

М'ясо в «Чепчика» з кабачками Гірчиця Подавати із омлетом.

 

Салати з маринованими грибами куркоюсалати з маринованими грибами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter