М'ясо із хроном
1572
інгредієнти:
- Свинина (безкісткова) 800 г
- Хрін 4 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Приправа (для м´яса "Кнорр") 2.5 ч.л.
- Зелень (петрушка)
- Перець чорний
- Цукор
- Олія рослинна
Шматок свинини нарізати "гармошкою" (не дорізуючи до кінця), посипати приправою, перцем, цукром.
Обсмажити на олії до золотавої скоринки.
У кожен розріз покласти по половині чайної ложки хрону.
Покласти шматочки цибулі, часточку помідора і часнику, гілочку петрушки.
Загорнути у фольгу і запекти у духовці трохи більше години.
На гарнір подати овочевий салат.
Як варити уху на костряк варити уху
Сахарная паста,мастика для тортов - торт дитячий на день народження. Топперы для тортов.
рецепты для приготовления в микроволновке
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с морепродуктов.
Рецепты индийской кухниКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі