М'ясо із горішками
- Яловичина 600 г
- Цибуля порей
- Помідор 2 шт.
- Сіль, перець
- Вино червоне сухе 1 скл.
- Вода 0.5 скл.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Борошно 2 ст.л.
- Горіхи волоські 8 шт.
М'ясо нарізати шматочками, як на гуляш, додати гірчицю і перемішати. Залишити на пару годин маринуватися.
Цибулю порей нарізати кільцями, помідори - кружечками. Часник подрібнити. Горіхи потовкти.
Половину м'яса обваляти у борошні і викласти у каструлю. Бажано із товстими стінками.
Викласти половину цибулі. Посипати горіхами.
Закрити кружечками помідора. Потім шари повторити. Влити вино і воду, посолити, поперчити і поставити на вогонь. Довести до кипіння, вогонь зменшити і тушкувати на маленькому вогні 50 хвилин під кришкою.
Подавати з картоплею, посипавши свіжою зеленню.
Слоеный пирог с фруктами и творогомПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Очень вкусные рецепты блюд: кулинарный сайт.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter