М'ясо із фруктово-овочевим гарніром
895
інгредієнти:
- Tелятина
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Сливa
- Селера
2 шматки телятини посолити, поперчити, обсмажити на розпеченій сковорідці в олії з двох боків до золотистої скоринки, перевертаючи кожні 30 секунд.
Перець порізати соломкою (півкільцями), попередньо видаливши з нього насіння.
Цибулю - півкільцями.
Сливи - навпіл, видалити кісточку і кожну половинку вздовж на 4 частини.
Помідори обдати окропом, потім відразу покласти в холодну воду і, знявши з них шкірку, порізати навпіл, а потім нетовстими пластинками.
Яблука - навпіл, видалити суцвіття, хвостик і серцевину, потім - або часточками, або невеликими шматочками.
Коли м'ясо стане золотистого кольору, до нього поступово додавати всі продукти у такій послідовності:
солодкий перець, перемішати, накрити кришкою; коли він стане м'яким, додати цибулю, накрити кришкою, періодично помішувати; коли цибуля стане злегка золотистого кольору, додати сливи, перемішати, накрити кришкою; коли сливи стануть м'якими, додати помідори, посолити, поперчити, перемішати, накрити кришкою; остання закладка - яблука, перемішати, накрити кришкою.
Коли яблука стануть м'якими, страва готова. Хвилин за 5 до закінчення готування, можна додати подрібнену зелень петрушки або селери.
На порційну тарілку викласти листя салату (по колу), збоку - м'ясо, поруч гарнір з овочів і фруктів.
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты блюд из рыбы. Рецепты с малиной.
Рецепты с малиной: рецепт пончики с чесноком. Мультиварка Рецепты Творожен.
Приготовление черничного варенья. Рецепт черничного варенья.
Вкусные Рецепты В Мультиварке: рецепт бисквитного рулета с кремом. Натуральный рецепт от насморка.
Медовик рецепт с видеоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі