М’ясо із духовки
- М´ясо (свинина)
- Спеції (сіль, чорний перець, перець Кайєн або чилі, зелень)
- Цибуля 2 шт.
- Печериці консервовані 1 бан.
- Сир 200 г
- Майонез
- Сметан
- Сир вершковий із зеленню (Філадельфія)
М'ясо гарно відбити.
Натерти із двох сторін перцями і викласти на деко.
Окремо змішати майонез, сметану та вершковий сир.
Посолити, поперчити, додати зелень і перемішати.
Рясно змазати м'ясо.
Цибулю порізати півкільцями і покласти на м'ясо.
Покласти гриби.
Гриби ще раз промазати отриманою масою.
Посипати м'ясо тертим сиром.
Відправити у розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.
Консервация овощей на зиму рецептыконсервация овощей
Настоящий суп харчо с фото - кулинарные сайты с рецептами и фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Поилки для домашней птицы: салат з ананасами та куркою.
Рецепти гарячих страв на рздворецепти гарячих страв
Американская кухня на английском языкеСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
recepti.biz Блюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter