М'ясо із чорносливом та яблуками
- М´ясо (яловичина) 800 г
- Чорнослив (без кісточок) 200 г
- Яблуко (кисле) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Томатна паста 100 г
М'якоть яловичини вимити, нарізати невеликими шматочками, скласти у миску, посипати зверху перцем і полити вичавленим із лимона соком. Перемішати і залишити на 5-10 хв.
Нарізати дрібно цибулю.
Очистити від шкірки і серцевини і нарізати кубиками яблука.
Промити ретельно чорнослив і нарізати кожен на 4 частини.
У сковороді розігріти олію, викласти (разом із соком) м’ясо і смажити на невеликому вогні 10 хв.
Потім викласти м'ясо на тарілку і поставити у тепле місце.
У сковороді, в якій готувалося м'ясо, спасерувати цибулю 2 хв.
Залити чорнослив окропом і залишити на 3 хв.
Додати яблука до цибулі і трохи протушкувати.
Потім додати чорнослив і тушкувати ще 3 хв.
Додати м'ясо, томатну пасту, трохи води (якщо треба), посолити, поперчити і тушкувати ще 10 хв.
При подачі на стіл, можна посипати зверху подрібненою петрушкою.
На гарнір можна подати рис.
recepti.biz.uaсалати з чорносливом
Рецепт салат с омлетомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Торты без выпечки с желе рецепты с фотоТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Диетические блюда для похудения: салат с белыми грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter