М'ясо із чорносливом та яблуками

ДРУГІ СТРАВИ
851 М'ясо із чорносливом та яблуками
Фото - М'ясо із чорносливом та яблуками
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина) 800 г
  • Чорнослив (без кісточок) 200 г
  • Яблуко (кисле) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Томатна паста 100 г

М'якоть яловичини вимити, нарізати невеликими шматочками, скласти у миску, посипати зверху перцем і полити вичавленим із лимона соком. Перемішати і залишити на 5-10 хв.

 

Нарізати дрібно цибулю.

Очистити від шкірки і серцевини і нарізати кубиками яблука.

Промити ретельно чорнослив і нарізати кожен на 4 частини.

У сковороді розігріти олію, викласти (разом із соком) м’ясо і смажити на невеликому вогні 10 хв.

Потім викласти м'ясо на тарілку і поставити у тепле місце.

У сковороді, в якій готувалося м'ясо, спасерувати цибулю 2 хв.

Залити чорнослив окропом і залишити на 3 хв.

Додати яблука до цибулі і трохи протушкувати.

Потім додати чорнослив і тушкувати ще 3 хв.

Додати м'ясо, томатну пасту, трохи води (якщо треба), посолити, поперчити і тушкувати ще 10 хв.

При подачі на стіл, можна посипати зверху подрібненою петрушкою.

На гарнір можна подати рис.

recepti.biz.uaсалати з чорносливом

Рецепт салат с омлетомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Торты без выпечки с желе рецепты с фотоТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Диетические блюда для похудения: салат с белыми грибами. Рецепты салатов на любой вкус.

Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter