М’ясо із чорносливом

ДРУГІ СТРАВИ
572 М’ясо із чорносливом
Фото - М’ясо із чорносливом
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Бульйон 0.5 скл.
  • Чорнослив (без кісточок) 150 г
  • Вино біле 0.33 скл.
  • Сіль
  • Олія рослинна 50 г

Мясос чорносливом інгредієнти

М'ясо нарізати кубиками середнього розміру, трохи поперчити, але не солити.

Мясос чорносливом Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Усе обсмажити на олії до золотистого кольору.

фото Мясос чорносливом М'ясо додати до цибулі і теж обсмажити до появи невеличкої скоринки.

Мясос чорносливом М'ясо яловичина Налити бульйон і накрити кришкою. Тушкувати хвилин 20. Потім додати до м'яса чорнослив і вино. Закрити і ще тушкувати хвилин 25.

Мясос чорносливом Цибуля ріпчаста Через 25 хвилин усе перекласти у глиняний горщик і поставити у духовку хвилин на 10.

Нужно быстро очистить печень - печеня в горщиках. Проблеме с печенью не бывать.

http://recepti.biz.uaВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического

Салат из филе Курицы. Салат с ананасом и Курицей и грибами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter