М’ясо із чорносливом
629
інгредієнти:
- Яловичина 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Бульйон 0.5 скл.
- Чорнослив (без кісточок) 150 г
- Вино біле 0.33 скл.
- Сіль
- Олія рослинна 50 г
М'ясо нарізати кубиками середнього розміру, трохи поперчити, але не солити.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Усе обсмажити на олії до золотистого кольору.
М'ясо додати до цибулі і теж обсмажити до появи невеличкої скоринки.
Налити бульйон і накрити кришкою. Тушкувати хвилин 20. Потім додати до м'яса чорнослив і вино. Закрити і ще тушкувати хвилин 25.
Через 25 хвилин усе перекласти у глиняний горщик і поставити у духовку хвилин на 10.
Нужно быстро очистить печень - печеня в горщиках. Проблеме с печенью не бывать.
http://recepti.biz.uaВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
Салат из филе Курицы. Салат с ананасом и Курицей и грибами.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі